Potentiometrit - he ovat musiikkia korvillemme

  13.06.2018


TUOTTEET, jotka Nexus Components toimittavat toimivat ratkaisevissa ympäristöissä - sotilas-, lääketieteellisessä ja ilmailussa - vain kolme. Mutta ei ole kyse elämän suojelusta.

Joskus haluat, että kitarasi kuulostaa paremmalta.

Potentiometrit - muuttuvat vastukset - voivat asettaa piirin kalibroinnin ja säätää ajoneuvon nopeutta. Ne voivat myös toimia sävyn ja äänenvoimakkuuden säätönä sähkökitarassa, vähentää melua ja heilua, ja se voi yhdistää kaksi noutoa yhteen.

Äskettäin Gibson-tuotemerkin konkurssit kutsuivat sähkökitarien markkinoille kyseenalaiseksi - mutta innokkaita kitaristeja löytyy usein muokkaamalla instrumenttejaan ja toisen käden markkinat ovat vahvat. Osaamisen jakaminen on helpompaa - esimerkiksi YouTube-opetusohjelmien kautta - ja muusikot voivat oppia perustaitoja kuten juottamista saadakseen parhaan hyödyn irti instrumentistaan.

Nexuksen toimittamat CTS 450G-potentiometrit ovat ihanteellisia huippulaatuisina korvauksina kitaroilla, kuten kuvitteellisella Fender Stratocasterilla - ja ne on suunniteltu tuottamaan erinomaista säätöä ja suorituskykyä. 450G-sarja on alhaisen vääntömomentin 10% toleranssin potentiometri ("potti"), joka on erityisesti suunniteltu musiikilliseen käyttöön.

CTS: llä on maine ensimmäinen vaihtoehto amerikkalaisille kitaravaroille, joiden äänentoisto on tasaisempi kuin halvempia malleja. Ne suosivat jotain Fenderin omia potteja.

Kuten muissa Nexus-tarvikkeissa, niissä on muokattuja lisävarusteita, ja 450-sarjassa on messinkihihna ja akseli, mukautettu äänensovitus tarkkuuden ja loistavan koostumuksen ansiosta.

Kitaristit - jotka rakastavat DIYä sähkökitaristaan ​​- voivat valita uuden potentiometrin riippuen kitaristaan. Single coil pick-up sopii 250k potin, ja humbuckers (double coil) tarvitsevat 500k potin. Mitä korkeampi arvo on, sitä kirkkaampi ääni, joten kaksinkertaisen kelan kitara tarvitsee hieman enemmän sen luonnollisesti täyden ja paksun äänen ansiosta.

Vuodesta 1896 lähtien CTS on tullut yhdeksi yhdeksi tärkeimmistä kytkinten, antureiden ja komponenttien valmistajista Yhdysvalloissa ja tarjoaa ratkaisuja teollisuus-, puolustus-, lääketieteellisille ja ilmailu- ja avaruusteollisuudelle.

Löydät CTS-kitaravahvistimet täältä Nexus- palvelimella http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/CTS001/CTS%20Guitar%20Potentiometers%20450G%20Series

Kuva: Haley Powers on Unsplash